Miért nem tudok tartósan berúgni?
Testsúly, életkor, mikor ittál, mennyit ittál, mit ittál, mennyi idő alatt ittad, mit ettől előtte és mikor, milyen lelkiállapotban, milyen egészségi állapotban, milyen régóta iszol...
Csak néhány dolog, ami befolyásolja az ilyesmit. Van, aki pehelysúlyú és 2 sörtől beáll, más nehezebben.
Én 25 vagyok, fiatalnak számítok még ugye, de már én sem bírom úgy, mint régebben, noha azt megfigyeltem, hogy változó, mikor milyen hatással van rám a pia.
Függ attól, hogy mennyire vagyok kipihent, hogy ettem-e előtte, ha igen, mit. Szerintem az anyagcsere is közrejátszhat, hogy neked az milyen gyorsan működik.
Megjegyzem, én már a rövidek közül semmit nem bírok meginni (vodka, jager, unicum, egyik sem megy...), ha rövidezni szeretnék akkor whiskeyt szoktam, jéggel, de azt is inkább az íze kedvéért, jól esik lassan kortyolgatni. Pedig emlékszem, régen literszámra ittuk a vodkákat és semmi bajunk nem volt másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!