Aki használt már pálinkához aromát, mi volt a tapasztalata? Tényleg hozta a kellő ízt az előírt keverési arány esetén?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 17:40
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Hát, majd próbálkozom, több részletben rakom bele.
A "sárgítás" megtörtént amúgy. Tettem el ledarált birset befőttesüvegbe gyömöszölve, annyi almapálinkával leöntve, hogy ne kapjon levegőt. Aztán 5 l-es befőttesüvegbe tettem a darálékot, erre öntöttem a birspálinkát.
Nagyon sárga lett, mint a vizeletminta, de az ízén szinte semmit nem változtatott. (Nagyon gyenge ízű volt idén a birs eleve is, és nem szedéskor daráltam, hanem később, amikor még tovább csökkent az íz. Azt hittem, jobb lesz, ha csökken a savtartalma, de az íztartalma is ennyivel csökkent.)
2019. jan. 22. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!