Nem engedik a szüleim, hogy igyak szilveszteri buliban, mit csináljak? 16/F
Lassan 17 vagyok és már jópárszor voltam a barátaimmal kocsmában.
Sosem jöttem haza részegen és a szüleim sosem tudták meg hol voltam.Tudom hol a határ.
Megbeszéltük a srácokkal, hogy csinálunk egy bulit és mindegyikünk hoz 5000Ft értékben valami piát(bor, sörök, jäger,vodka)
Ma vettem a bátorságot és megkérdeztem a szüleimet, hogy nem e akarnak venni nekem egy gin-t, hogy azt vigyem a buliba, mert gondoltam, hogy már ennyi idősen ezt SZILVESZTERKOR meg lehet engedni.El is mondtam, hogy nem leszek seggrészeg és nem piálom magam halálra.De nem hiszik el.
Minden haverom szülei megengedték és vettek is nekik egy-egy üveg valamit.
Erre meg mégjobban kiakadtak, és azt mondogatják, hogy tudják, hogy nem fogom megállni és inni fogok meg csak a piálásról fog szólni az egész buli, meg megyünk a detoxba, meg ne kövessem a többi gyerek példáját,eg stb.
Nyilván igazuk is van egyrészről, mert minden szülő félti a gyerekét,ert bármi történhet.De furcsán tekintek arra, hogy a tágabb ismerettségi körömben meg hallottam is sok velem egykorútól, hogy simán ennyit megengednek, hogy kicsit elengedjék magukat.Főleg az év utsó napján.
Az a bajom, igaz, hogy elengednek, de max egy pezsgővel ami jóval olcsóbb mint amit a többiek hoznak.(nem a pénz miatt, hanem mert féltenek)
+ Izgulhatok egész bulin, hogy majd reggel jól lebasznak..
Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Mit tegyek, hogy győzzem vagy nyugtassam meg őket?
Fhuu hát köszi mindenkinek!:)
Végül vettek egy whiskeyt, de azzal a feltétellel, hogy nem nyomok be nagyon.
Igazaból 10-en leszünk, de kb. csak 3 fél literes rövid lesz, a többi sör meg pezsgő.
Jól teszik
Egyel egy virslit szépen nustarral, igyal kis gyerekpezsit, vagy colat, és húzzal aludni. Én 25eves vagyok, mégsem fogok egy csepp Alkohol sem inni. Mivel már régóta nem iszom. Mégis mit képzelsz?
Hihetetlen, hogy van aki ezt még támogatja is. Whiskey, pezsi, sör mi lesz 20 évesen? Detox?
Nem nyomok be nagy? Vicc amit műveltek.
Azért nem jó fullra lerészegedni mert akkor nem buli a buli.
ha keveritek abból csak hányás lesz utána meg bepunnyadás, a szilveszteri bulizás meg hol marad?
volt olyan haverom aki éjfélkor már a detoxban volt
Bár újraélhetném a kamaszkori bulijaimat úgy, hogy megállok pár sörnél. Akkor talán emlékeznék is némelyikre...
Én is amondó vagyok, hogy kaját vigyél (biztos, hogy mindenki vevő lesz rá), és figyelj magadra és a többiekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!