Diólikör "zöld ízű", teendő?
~ 3 hónapig áztatott zölddió likőr átszűrve és cukor + vanília aroma ízesítés után még mindig (barna helyett) sötétzöld színű és az utóíze is "zöld", kesernyés.
Mivel lehetne feljavítani és még összeérhetnek-e az ízek vagy úgy ahogy van kuka az egész???
Várj vele egy évet! NEM hülyeség! Addigra összeérik és nagyon finom lesz!
ÉN is így jártam az elsö kísérletemmmel, ki akartam dobni, aztán ott felejtettem a spájzban. A következö évben találtam meg, és mivel a szine megbarnlult, hösiesen megkóstoltam - és azóta mindig így csinálom, legalább egy év érlelés!
Köszi az eddigi válaszokat! Akkor nincs minden veszve! :)
Annak ellenére, hogy nem először csinálom, most először maradt el az időben történő leszűrése, ezért járhattam így. De akkor megnyugodtam, hogy Karácsony helyett talán inkább majd Húsvétra lesz vállalható az idei változat!
Legközelebb pedig nem szabad ilyen hosszú időre megfeledkezni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!