Gaga86 kérdése:
Zölddió likőr javítása hogyan?
Figyelt kérdés
Június végén eltért Dió (likőr) pálinkát kesőn leszűrve (november) egy barnás likőr helyett zöldes színű és erős "zölddió ízű" likőrt kaptunk. Mivel javasolnátok feljavítani, érik-e / barnul-e még a fűszerezés után vagy ez így bukó? Cukor és vanília aroma már van benne.2018. dec. 14. 23:56
1/1 anonim válasza:
Esetleg próbálkozz dió aromával!
Kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!