Melyik az az ital ami olyan mintha folyékony fekete negró lenne?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 19:06
2/12 anonim válasza:
A Jäger és Unicum gyógynövényes, hasonlóak a negro ízhez.
5/12 Phoney válasza:
Ízléstől függően bármelyik ánizsos italfajtát lehet olyannak érezni, bár egyik sem pont olyan. (A fekete Negro ánizsos-mentolos, az italok közül meg kb. egyik sem az.)
Jellemezték már „folyékony negroként” az ouzót, a Pernod likőrt, a rakit, a sambucát, illetve a valódi abszintok és a hamisítványok közül is többet.
Mondjuk akinek a Jäger vagy az Unicum is negroízű, annak legalábbis érdekes az ízlése.
7/12 anonim válasza:
Pontosíts!
A színe legyen olyan, vagy az íze?
8/12 anonim válasza:
Ouzo, szerintem. Vagy bármi, ami ánizsos.
9/12 anonim válasza:
Abszintot még nem ittam, sőt, nem is láttam, így nem tudom, de a Jägermeister és az Unicum Szilvia is beleillenek ebbe a hasonlatba, ízre és színre egyaránt!
10/12 anonim válasza:
Szerintem is a fekete abszintra gondolsz. Ouzo ánizsos ízű de átlátszó, a Jager és az Unicum meg színre stimmelne de full más ízük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!