Sörre mehet a vodka és egyéb "finomságok"?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy alkoholfogyasztó, ezért teszem fel a kérdést. Úgy 3 sörre mehet pl. 2 fény és 1-2 Unicum? Ha nem, mit ajánlotok helyette? Cél a felhőtlen jókedv hajnalig, részegedés, végén kiütés, de reggel 6-ig való hányás nélkül (és utána se :D).2018. nov. 25. 14:35
1/3 anonim válasza:
Háát mi itt magyarisztánban általában nem a sörre isszuk a rövidet, hanem fordítva. A fényről nem tudok nyilatkozni, nem innám meg. Ha még nem tudod mennyit bírsz akkor óránkét egy felesnél meg két sörnél vagy két sör egy felesnél többet ne igyál.
2/3 anonim válasza:
Igen az jó ha előbb sörözöl és aztán töményezel. Fordítva jobban meg tud ütni. Én pl. volt hogy jól bekajáltam zsírosból piálás előtt, ittam a rövideket egymás után (kb. 3 deci töményet 1 óra alatt) de a zsíros kaja miatt nagyon lassan szívódtak csak fel, aztán mikor ittam egy sört az a szénsav miatt a fejembe küldte az összes töményet egyszerre és úgy berúgtam hogy lefordultam a székről. Úgy még jó ahogy az első mondta hogy felváltva tömény-sör de ha jóllakva sok töményet megittál utána vigyázz a sörrel.
3/3 anonim válasza:
Hacsak nem vagy gyakorló alkoholista, akkor a helyedben nem innék össze mindent. Érdemes egyszerre egy fajtánál maradni, mindegy mi, de lehetőleg minőségi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!