Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyünk a piába, hogy...

Mit tegyünk a piába, hogy jobban üssön?

Figyelt kérdés

Egy haverunkat szeretnénk megszivatni, mert nem akar nagyon inni és mindig nyavalyog:D Vadászt szokott inni, mit tegyünk bele, hogy valamennyire kiüsse magát?

(Persze semmi illegálisra vagy olyanra nem gondolunk, amitől nagy baja lehet)

2010. jún. 26. 15:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
semmit ne tegyetek bele, ha nem akar erősebbet inni akkor nem akar, miért fáj az nektek
2010. jún. 26. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Erőspaprikát és szénsavat.
2010. jún. 26. 15:41
 3/16 anonim ***** válasza:

egyik sosem ivó ismerősünket "muszáj" volt leitatni...

mi kevertük neki...hubertusba mézespálinka,meg vodka,kis cukrot bele...3 decitől kiütötte magát:D

2010. jún. 26. 15:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Okosok vagytok. Ezzel simán eléritek azt, hogy később még ennyire se akarjon inni és többé ne bízzon bennetek, esetleg össze is vesszetek miatta.
2010. jún. 26. 15:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Pipa lesz, ha rajon, hogy akarata ellenere kiutottetek.

De akkor tegyel a borba vodkat meg cukrot.

2010. jún. 26. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki a macifröccöt, ütni fog, mint a hólapát:) fehérbor, szóda, bodzaszörp tetszőleges arányba keverve, mivel jó édes nem nagyon fogja az alkoholt érezni, és mivel finom is, garantált, hogy újabb-és újabb pohár lesz belőle.
2010. jún. 26. 15:45
 7/16 A kérdező kommentje:
hmm.. köszi:D jöhetnek még a tippek
2010. jún. 26. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Jáccatok orosz rulettet: ha 3an vagytok kell hozzá 3 ukrán vodka meg 3 víz. összekeveritek és ki mit húz, én néha le szoktam zsírozni a pincér csajjal h ő ossza ki és nekem 1 ilyet 1 olyat tegyen le vagy pl havernak 2 vodka xD

Vagy ami naon kegyetlen az a lamborghini koktél. Ha felétek is csinálnak olyat akk az biztos tecceni fog neki. De sztem ha belekevertek vmit a piájába az első korty után észreveszi és nem issza meg...

2010. jún. 26. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
és majd mentek meglátogatni, ha alkoholmérgezéssel kórházba kerül? az nem jut eszetekbe, hogy esetleg nem véletlen nem akar többet vagy erősebbet inni, mert nem bírja?
2010. jún. 26. 15:58
 10/16 A kérdező kommentje:
az utolsóra nem írok semmit :D
2010. jún. 26. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!