Kinek melyk a legfinomabb ital a világon?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 12:00
11/16 anonim válasza:
Viccen kívül, nekem a szénsavmentes ásványvíz (Evian, Natur Aqua, Jana és ízben ezekhez hasonlóak).
Vízen kívül meg alkoholmentesben Chai Latte, alkoholosban talán Bailey's, de nagyon szeretem a különféle (nem túl erősre csinált) koktélokat is.
12/16 anonim válasza:
Nekem a víz. Semmi más nem oltja a szomjamat olyan jól.
13/16 anonim válasza:
Ha alkoholról van szó, vodka kivételével bármit megiszok, de csakis mértékkel, és sosem keverve! Egyik kolléganőm is általánosságban szereti a jó piákat, de Ő viszont mégis pontosan meg tudta mondani: Jack Daniel's whiskey az abszolút kedvence.
14/16 anonim válasza:
Alkoholmentes italból a Red bull. 13-15 éves koromba volt is belőle problémám hogy sokat ittam csak mert finom. Sörből Krusovice a kedvencem,töményből meg a legfinomabb amit valaha ittam az a kb. 6 évvel ezelőtti Johnnie Walker Black label, bár biztos van ennél jobb de azt nem az én pénztárcámnak találták ki.
16/16 anonim válasza:
Egy jó minőségű és megfelelő hőmérsékletű sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!