Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan bírjam tovább az alkoholt?

Hogyan bírjam tovább az alkoholt?

Figyelt kérdés

2018. nov. 7. 05:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyakorlással
2018. nov. 7. 06:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Zsíroskenyérrel.
2018. nov. 7. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz azon, hogy "tovább"? Többet akarsz inni? Én örülnék, ha kevesebbet bírnék! Olcsóbban kijönnék.
2018. nov. 7. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Enni kell előtte, valamit, ami felszívja az alkoholt, plusz legyen zsíros is.
2018. nov. 7. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyél. Igyál közben vizet. Ne keverd az italokat.

Igyál kevesebbet.

2018. nov. 7. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Valami versenyre készülsz netán?
2018. nov. 7. 14:52
 7/10 ufipufi ***** válasza:
Igyal bubimentes vizet. Minden pohar eroshoz 2 deci viz. Ha szomjas vagy vizet igyal elobb es utanna csak az alkoholt. Igy nem rugsz be csak be csipsz. Az Egesz ejjel jo hangulatban telik majd.
2018. nov. 8. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyél több gyümölcsöt, déli gyümölcsöt mert az alkohol lebontásához szükséges enzimek bennük vannak. Az oroszok, finnek, az északi népek ezért nem bírják a szeszt mert ilyet nem esznek.
2018. nov. 9. 13:26
 9/10 anonim válasza:
#2-es jól írja. Bár én ezt régen hardcore-ban nyomtam. Két púpus evőkanál zsír buli előtt, aztán nem volt az az alkoholmennyiség, ami padlóra küldött volna. Persze azóta sok év telt el és már nem igazán iszom alkoholt, akkor is csak minőségit. Sok okosságot leírtak a többiek is, amit még azzal egészítenék ki, hogy pihent állapotban alkoholizálj. Ha fáradt vagy hamarabb be- vagy kiüt.
2018. nov. 11. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy ideig kint dolgoztam Kievben, Zsitomírban. A vacsoráknál csoporzosan ettünk, ittunk beszélgettünk a helyi mérnökökkel. Az ital mennyisége körölbelül egy üveg vodka fejenként. Csak úgy lehetett velük bírni az iramot, hogy ettük a vajat, a zsíros kolbászokat kenyér nélkül, savanyú uborkával.
2018. nov. 14. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!