Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodka vagy Whisky melyik jobb...

Vodka vagy Whisky melyik jobb és miért?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Micsoda vehemencia,kedves előttem író!

A pálinkák finomak(a whisky is az,csak nem gyümölcsből,sőt a vodka is az),a vodka is finom ha jó minőségű,a whisky meg drága ahhoz képest az élményhez képest amit nyújt!

2010. jún. 25. 00:10
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
A vodka a jobb. Hogy miért? Mert jobban szeretem:D
2010. jún. 25. 06:39
 13/17 Phoney ***** válasza:

00:10:

Ez is ízlés kérdése...nekem eddig csak egyetlen ital tudott nagyobb élményt nyújtani (ízben), mint az ír whiskey.

Én pl a vodkában nem érzek túl sok fantáziát, pedig néha próbálkozom vele:) (Nem, nem royallal:D)

2010. jún. 25. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

csak jim beam!LEGJOBB!!!!!ha muszáj vodkát inni akkor csak finlandia!

de a whiskyre szavazok!

2010. jún. 25. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
ha az ízéért iszod akkor whisky, ha csak be akarsz rúgni akkor vodka mert az általában olcsóbb:)
2011. ápr. 29. 18:21
 16/17 Phoney ***** válasza:

Kisebb pénzért vodka. 3-4 ezerért már nagyon jókat lehet venni (pl Russian Standard), whiskyből meg 4 fölött kezdődnek az ihatóak.

Ha van rá pénz, akkor persze whisky. Skót vagy ír.

2011. ápr. 29. 18:50
 17/17 anonim válasza:
Döntsd el te! Próbáld ki mindet, a vodkából is ismerek olyant ami tisztán magába "finom" ami azt takarja, hogy nincs ragasztó íze, whiskyből van több fajta, egyrészt ott van a scotch (pl redlable), amit én csak kólával tudok meginni, és van a bourbon ami édeskésebb, az már magában is fogyasztható (jég dupla whiskyvel), de kólával is kiváló. Egyébként - bár csak részben tartozik ide, mivel szeszes italról beszélünk - egyszer kevertem egy hey-ho szilvalé, mézes-bodzás fütyülős pálinka koktélt, és mindenki imádta. Próbálgatni kell. Vodka-narancs, vodka-citrom (killer), a vodka tulajdonképp mindennel jó, egy idő után érzed, hogy nehezebb lesz az arcod. :D Szóval próbálj ki mindent, de persze ne keverve, és aztán dönts amellett ami a legjobban bejött. Én nem sok különbséget teszek, amihez épp kedvem van. Egy dolgoz nem szeretek, bár ez lehet személyes... Sör, és rövid keverése, az nekem nagyon nem jött be. Ha a fejfájást akarod elkerülni, akkor ivás után bedobsz egy algoflexet, és letolsz mellé legalább 0,5-1 liter vizet. :)
2018. máj. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!