Mikor fejtsem a bort? Mennyi ként adjak hozzá.
Figyelt kérdés
Saszla szőlőből csinálnék bort(130L). 3 hete maradt abba a forrás, a bor alkoholtartalma elvileg 7%, savtartalma 6,5 g/l. A szabad kénessav tartalma 35 mg/l. ph-t sajnos nem tudtam mérni. A kérdésem, hogy mikor kéne fejteni, és mennyi ként adjak hozzá alapkénezés ként?2018. okt. 7. 16:40
1/4 A kérdező kommentje:
A törési próbát ma kezdtem.
2018. okt. 7. 16:42
2/4 anonim válasza:
Idd meg, amilyen gyorsan csak tudod, ne foglalkozz fejtéssel!
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire tisztult le, ha tiszta, akkor már nyugodtan fejtheted, de ha opálos még valamennyit várhatsz vele. Egyébként bővebben pl. itt: [link] , de ezen kívül sok leírás található a neten.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. okt. 8. 05:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!