A white label Jim Beam mióta ennyire ihatatlan?
Ami az ízét illeti, az pontosan úgy van, ahogy az első leírta. (Sajnos hasonló áron már nem árulnak a régi Jimhez hasonló whiskyket, esetleg a literes Four Roses-t próbáld ki.)
A hatása, ha veled ilyeneket csinált, akkor nem az új Jimmel van bajod, hanem vagy az alkohollal, vagy ennyire élénken hatnak az érzéseid a közérzetedre. (Mint amikor az ember azt hiszi, hogy mérges gombát evett, vagy valami undorító dolgot eszik, és ettől rosszul lesz. Ugyanígy amikor gagyinak érzed az alkoholt, placebo alapon szarul is lehetsz tőle. Nem beszélve a „vidám/depis/álmos” dologról, ami eleve nem az ital összetételén múlik.
A leggyakoribb kiszerelés egyébként a mostaniból is a 0,7-es, az más kérdés, hogy melyik bolt melyiket választja. A régiből is volt 0,5-ös.
ma 13:49
Én meg azt nem értem, ennek mi köze a kérdéshez. Hogy szabályos whiskyn belül milyen minőségi kategória, az az élvezeti értékén kívül semmin nem változtat. A hatása szempontjából ennek utoljára valamikor 100 évvel ezelőtt lett volna jelentősége egy whiskynél.
Amúgy szerintem fogalmad sincs, hol kezdődik a „legeslegalja kategóriájú” whisky, akár legálisan, akár a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!