Grill ételekhez milyen alkoholos ital "való"?
Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 12:05
2/7 anonim válasza:
Nem tudom már milyen húshoz pl vörösbort ontenek sutesnel..... Vannak ilyenek...Ami jól esik mellé, most mit kell annyira a szokásokat erőltetni,akkor se fogok x kaja után bort inni,ha az való, mer piszokul utálom a tiszta bort,inkább a fröccs, se akkor meg el vagyok konyvelve bort megszentsegtelenitonek...akkor inkább iszok szódát a bor után? Mer ez a hihetetlenül fontos szokás? Illetlenseg?Szerintem marhára nem az,ha nem úgy szeretsz valamit,olyan sorrendben,olyan formában, amit más, lehet az szokás is...Nem fogom kényelmetlenül enni inni a dolgokat,mer az a szokás,de nekem úgy nem ízlik a dolog..
3/7 anonim válasza:
Száraz bor, pezsgő, akár sör is. Nincs kőbe vésve.
6/7 anonim válasza:
Ami jólesik. Mi mojitot vagy piña coladát szoktunk. Vagy sört, cidert
7/7 anonim válasza:
A denszeszt javaslom, az elnyomja az elégetett ételek kellemetlen ízét! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!