Szerinted melyik a legfinomabb itthon is kapható sör?
Az eddigi legfinomabb sör, amit ittam: Löwenbräu Original (5,2%). Nem tudom, hogy itthon kapható-e, sógoromék Németből hozták, mindenki mást mond, én itthon csak Löwenbräu Lagert láttam, az viszont nem ízlik!
Amikre mostanában nagyon rá vagyok kattanva: a Borsodi Mester és a Beck's - imádom őket, nagyon jók! :)
Szintén ízlik a Borsodi Bivaly is, alapból átlagos az íze, de a magas alkoholtartalom (6,5%) ad neki valami plusz löketet, ami különlegessé teszi.
A Gösser pedig az átlagnál keserűbb sörök közé tartozik, viszont az ízében annak is van valami különleges plusz, amit nem tudok megmagyarázni.
Mindegy, csak ne magyar legyen.
Világos: Pilsner, Paulaner, DAB, német sörök
Barna: Leffe, Guinness, Budweiser
Búza: Paulaner, Erdinger, Edelweiss
Mert a többségük kukoricával van tele, nekem az nem kell a sörbe, én bármikor sört iszok szeretek minőségibb sör inni.
Bár azt aláírom, hogy manapság már biztosan vannak a nagyüzemi magyar sörök között is ihatóbbak és normálisabbak, de ezeket nekem jelenleg nincs kedvem kipróbálni. Plusz a magyarok egyébként sem a sörükről híresek valljuk be.
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy magyar kézműves sörök között jó pár minőségi, finom sör van, csak ezeknek nyilván az árát is meg kell fizetni, ilyet csak valami nagyon különleges esetben vennék/próbálnék ki.
Szóval maradok továbbra is a külföldi sörök felfedezésénél, belga, cseh, német, osztrák, jó pár van még amit itthon is be lehet szerezné és még nem kóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!