Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bor készítése tölgyfahordóban...

Bor készítése tölgyfahordóban vs. Fémtartályban?

Figyelt kérdés
Ki melyikre esküszik?
2018. aug. 2. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen bort akarsz csinálni? Az eldönti a kérdést!
2018. aug. 2. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
szürkebarátot és furmintot
2018. aug. 2. 20:39
 3/3 Kanyó László válasza:
Mi már sok-sok év óta készítünk bort,az apám annak idején fehéret,én vöröset.A fahordóban érlelt íze szerintem össze sem hasonlítható az acéltartályoséval.Megjegyzem macerásabb is(állandó karbantartás,töltögetés stb).
2018. szept. 22. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!