Szőlő cefre készítés menete? Hogy kell, pálinkának kellene? Milyen szőlőböl kell hogy?
Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 16:47
2/3 anonim válasza:
Nálunk pl. nem főzik ki úgy ha rajta van a kocsány, tehát lekell bogyózni, manuálisan is meglehet csinalni csak időigényes. A lebogyózott szőlőt műanyag hordókba rakod tele, majd letakarod úgy, hogy a lekvesebb levegő érje. Mi a cefrébe 3% cukrot adunk tehát 100 literhez hoz 3 kg, de szőlőből nem főztünk még, abból bort csinalunk.Ha leforrt ha már nem pezseg lehet főzetni. Teljesen mindegy milyen szőlő.
3/3 anonim válasza:
Nem bonyolult a kettes jól le is írja. Annyi talán hozzá hogy felénk kedvelik Irsai Olivér szőlőből. Rendkívül finom zamatos szőlő , kiváló pálinkát ad. Kb most érik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!