Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miskolcon ismertek valami...

Miskolcon ismertek valami nyugis közteret?

Figyelt kérdés
Olyan helyre vagyok kíváncsi ahol nincsenek rendőrök és nagyon emberek se, szoval nem zavarnánk ha innánk egy kicsit. Normális válaszokat várok

2018. júl. 26. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Otthon vagy kocsmában van ilyesmire lehetőséged.

A közterek nem erre valók.

2018. júl. 26. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Színház mögötti park.

Avasi templom alatt vannak részek.

Én annyira azért nem tanácsolom, mert mostanában még agresszívabbak a tudjuk kik.

Mi Lillafüredre mentünk ki, aztán szépen lesétáltunk Felső vagy Alsó-hámorig egy üveg borral.

Légyszi ne szemeteljetek, ha mégis ezt csináljátok.

2018. júl. 26. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Deszkatemplom kilométeres vonzáskörzetében gyakorlatilag bármilyen bérházközbe mehettek, oda nem járnak, és nem is tudják autóval megközelíteni. Vagy a temető fölé a dombtetőre, csak ott nincs hova leülni. De a kilátó környékén is vannak eldugott helyek, és ha nagy a tömeg (péntekenként mindig pl.), akkor az Európa téren sem szoktak baszogatni. Nekünk nagyjából ezek váltak be a belváros környékén. Ha nem szemeteltek, hangoskodtok meg hányjátok össze a játszótereket, akkor sztem nincs ezzel semmi gond. :D
2018. júl. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!