Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bortól mennyire lehet benyomni?

Bortól mennyire lehet benyomni?

Figyelt kérdés
Nagy vagyok nagy alkoholos, ritkán szoktam, akkor is töményet. Ugye attól el lehet merülni, de egy mondjuk 14% os bortól mennyire? Van olyan, mint mondjuk egy 47 es tömény?
2018. júl. 20. 12:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még kihagytam,h a hatás egyértelműen függ attól is,hogy mennyit ettél előtte, vagy közben és mennyi nem alkoholos folyadékot iszol mellé.

Többet meg lehet inni,ha bőven kajálsz mellé és iszol vizet, vagy olyan ételt,zöldséget,gyümölcsöt eszel,aminek nagy a folyadéktartalma.

Én kizárólag kaja mellé, vagy elé szoktam inni. önmagában egy pia lehet finom,jóleső,de sztem így sokat nem érdemes belőle fogyasztani, mert öncélú lesz és nem túl egészséges Az alkohol amúgyis hozza az étvágyat. Ha meg nem eszel,iszol mellé könnyen pórul járhatsz a hatása miatt. Én még sose hánytam alkoholtól. Valószínűleg emiatt.

Egyébként is a pia és a kaja együttes élvezetet ad,kiegészíti egymást.:)

2018. júl. 24. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!