Tudtok mondani neves borászatokat ahol nem sértődnek be ha fröccsben akarom megkóstolni a borukat?
"Ha valamit nem szeretsz és megiszod, akkor kínzásként iszod meg, igen. "
Nem tudsz olvasni? Azt írtam szeretem a bort lol.
@9: De hát nem szereted a bort. A fröccs nem bor attól, hogy bort IS tartalmaz. Ha teszem azt, én szeretem a bloody mary-t, de a paradicsomlevet meg nem innám, akkor értelemszerűen nem mondom azt, hogy szeretem a paradicsomlevet. Azt mondhatom, hogy a bloody mary-t szeretem. Nálad ugyanez a helyzet: a bort nem szereted, te a fröccsöt szereted.
Ahogy valaki említette, a legtöbb helyen alap a szóda a bor mellé, viszont azt véletlenül sem azért teszik oda, hogy fröccsöt csináljon az ember belőle, hanem azért, hogy két különböző bor között át tudja öblíteni a száját. Meg, ha sok tételt végigkóstol valaki, nem árt a folyadék a dehidratálódás elkerüléséhez.
Őszintén, magukat a borászatokat felkeresni úgy, hogy nem a bor maga érdekel, csak fröccsöznél, szimplán tiszteletlenség. Szerintem ne erőltesd ezt a vonalat, nem valami jófej dolog. Sok borászatnak van azonban borterasza, vagy ilyen-olyan vendéglátó, borozó egysége, ahol simán lehet fröccsözni és nincs is semmi gond vele. Azt javaslom, azokat keresd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!