Nektek mennyi az annyi pia, ami felett nem szabadna többet innotok?
Figyelt kérdés
Nekem egy sör. Múltkor megittam kettőt, olyan szinten berúgtam...
Engem általában elkap a szófosás.
2018. jún. 25. 18:36
1/10 anonim válasza:
3 feles fölé nem szoktam menni, az már határozottan érződik és semmi nem lenne jobb, ha többet innék.
De általában mélyen egy feles alatt maradok :)
Szófosás nálam józanul van inkább, ha iszom, akkor többet gondolkodom az életen...
2/10 anonim válasza:
0.5 liter Jäger + pár doboz sör (kb. 3-4), ha az fölé megyek, akkor nagyon nagy hangulat ingadozásaim vannak. Elkezdem hibáztatni magam mindenért, kiváltó okok nélkül elkezdek sírni, túl jó kedvem lesz és elkezdek nyomulni, elkezdek minden féle hülyeséget beszélni és még sorolhatnám.
3/10 anonim válasza:
Vízből a 2.pohár általában sok.
4/10 anonim válasza:
Már egy ideje nem tudok berúgni, mert három sör után bealszok.
6/10 anonim válasza:
5 feles fölé nem szoktam menni általában
Sörből simán lecsúszik 7-8 dobozzal is
A bort nagyon szeretem de 2 üvegnél többet nem tudok inni belőle
7/10 anonim válasza:
1 üveg whisy után amit iszok attól már nem jól érzem magam , hanem csendesebb leszek
8/10 anonim válasza:
Én mindig tudom, hogy hol a határ, sosem akarok berúgni, de szeretem a jó piákat! Egyik alkalommal ittam 4 pálinkát, másik alkalommal pedig 6-7 Hubertust, mindegyiket feles pohárral, meg se kottyant! Egyszer pedig egy teli 3 decis pohárral valamilyen többféle piából kevert nagyon erős koktélt, amit csak 3-4 óra alatt tudtam meginni, de így is ütős volt: nem rúgtam be, nem fájt a fejem, mindenre emlékszem, tisztán láttam, de a szemeimmel a világ így is minimálisan kezdett forogni, ez volt a legtöbb, amit eddig pia okozott nálam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!