Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Curacao narancslé koktél?

Curacao narancslé koktél?

Figyelt kérdés
Melyik megy alulra és melyik felülre?
2010. jún. 17. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
A Curocao tulajdonképpen egyfajta narancslikőr, mely Hollandiából származik. A spanyol hódító csapatok fedezték fel az 1500-as években. Az ital több színben is kapható a boltokban:színtelen, kék, zöld, sárga, piros. A színek jelentősége a koktélkészítésnél nagyon fontos. A különböző színek között ízbeli eltérést is tapasztalhatunk. Az eredeti curacano 31% alkoholt tartalmaz és jellegzetes édeskés-kesernyés íze van. Ezt a narancslikőrt vodkával, sörrel, rummal és bármilyen gyümölcslével keverve mutatós koktélt kaphatunk.
2010. jún. 17. 01:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
jégkocka, rá a narancslé, utána jön a trükközés, fogsz egy evőkanalat, a pohár belső széléhez támasztod úgy h a mélyedés lefele legyen, magyarul mintha levesbe akarnál belekanalazni, nem kell megfordítani a kanalat:) és elkezded nagyon lassan önteni a kanálra a curacaot, és onnan csorgatni az italba. le fog süllyedni az aljára ha ügyes vagy.
2010. jún. 18. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm közbe sikerült megcsinálnom =), én úgy csináltam hogy alulra a likőr abba a jégkocka. és rácsurgattam lassan az egyik jégkockára a narancslevet.
2010. jún. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!