Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 3 sörnek mennyire kell hatnia?

3 sörnek mennyire kell hatnia?

Figyelt kérdés
Történt az, hogy a múltkor megittunk haverommal 3-3 sört, rám nem volt nagyobb hatással csak kicsit fájt a fejem, neki azért komolyabb volt. Nagyon ritkán iszom alkoholt ezért nem tudom, milyennek kéne lennie, de kiszámoltuk és kb annyi alkohol van benne, mint 2 deci vodkában, 2 deci vodkától meg azért fosok rendesen. És szerintetek ha meginnánk egy üveg bort ketten, annak lenne valami hatása? (Nyilván én kicsit többet innék a borból, mert valamennyire jobban bírom.

2018. jún. 16. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 1 üveg bortól csak spicces leszek,1,2-1,5 liter kell hogy berúgj.

A töményt kevésbé bírom valahogy

2018. jún. 16. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
3db 0.5 literes 5%-os sörben valóban ugyanannyi az alkohol mint 2 deci 37.5%-os vodkában, de mégse ugyanaz a kettő. A 3 sörrel egy csomó vizet is beviszel, míg ha töményezel tisztán és max. egy kis kísérőt iszol rá akkor csak minimálisat így az sokkal jobban beüthet ezen felül 2 deci vodkát pik-pakk meg lehet inni míg 3 sört nem nagyon szokott és általában nem is tud egy ember mondjuk 10 perc alatt meginni. Ha pl. a 2 deci vodkát bekevered minimum 1 liter szénsavmentes gyümölcslével és mondjuk másfél 2 óra alatt elkortyolgatod attól sem leszel részegebb mint a 3 sörtől. 1 üveg borban annyi alkohol van mint 3-4db 5%-os fél literes sörben, a borok alkoholtartalma jellemzően 10-14%, szóval ha egy erősebb bort isztok abból se lesz sok egy üveg 2 embernek.
2018. jún. 16. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Keress rá a "világ leghasznosabb excel táblázata" kifejezésre Google-ban.

Meg az alkohol mérgezés 5 szintjére. Aztán csak okosan.

2018. jún. 17. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!