Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik sör lehet ez?

Melyik sör lehet ez?

Figyelt kérdés

Idén májusban voltam kinnt Szlovákiában és Kassán a főtér közelében ittam egy nagyon finom barna sört. Máig emlegetem, hogy milyen finom volt, de sajnos elfelejtettem a nevét. Tudnátok segíteni mi lehet a neve.

Annyit megjegyeztem, hogy rövid, max 6 betűs, magyar szájnak is könnyen kimondható neve volt. A nevében nem volt semmilyen olyan betű, ami a magyarba ne lenne és ha jól emlékszem B-vel kezdődik a neve, de ez az utolsó nem biztos. A sör maga sötét barna volt és kicsit kávés utóíze volt. És gyanítom, hogy ez valami kifejezetten szlovák/cseh sör lehet, mert máshol nem találkoztam vele. Ha akármi tipped van, hogy leírásom alapján melyik sör lehet ez, azt előre is köszönöm.

2018. jún. 7. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Túllépi a 6 betűt de a Bernard barna lágerjére tippelek.
2018. jún. 7. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Google -> slovensko pivo vagy czech pivo

Képtalálatok és lehet keresgélni!

2018. jún. 7. 16:40
 3/7 anonim válasza:
Bazant?
2018. jún. 7. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha kávés ízű volt, akkor nem barna sört ittál, hanem valamilyen stoutot. :)
2018. jún. 7. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Főleg, hogy a barna sör nem éri el a "sötét" színt, mindig megmarad a világosnál sötétebb, de még mindig "közép" tartományban.

A stoutok viszont nagyon barnák, námelyik szinte fekete, és valóban kávé - esetenként füstös - ízük van a pörkölt malátától.

29n

2018. jún. 7. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag fogyasztónak a barna láger is lehet kávé ízű, nem csak a stout.
2018. jún. 7. 19:35
 7/7 anonim válasza:
szia, kassai vagyok, dobjal privatban egy maps linket hol jartal es meg mondom milyet ihattal.
2018. jún. 20. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!