Van egy barátnőm, aki sosem szokott inni, csak ünnepkor egy pohár bor vagy pezsgő. Most viszont meghalt egy számára nagyon fontos személy és elkezdett vedelni. Előtte két napig sírt, nem lehetett megvigasztalni, tegnap meg egy szatyor itallal tért haza. Ma meg csak alszik, nem bírom felébreszteni, szerintetek ez normális ez után?
Fél üveg Jack Daniel's, 6 feles (barackpálinka), egy üveg bor(rosé, Kékfrankos), fél üveg Jagermeister, ez volt este 10-től kb éjjel fél kettőig, utána hajnali 3-ig még betolt 3 sört aztán kifeküdt.
2018. máj. 25. 12:01
1/8 anonim válasza:
Nagyon. Én ettől tuti kórházban kötnék ki.
Én félnék, hogy nem lehet felébreszteni.
2018. máj. 25. 12:23
2/8 A kérdező kommentje:
Ne már:(
Szerinted mit tegyek? Ébresszem fel vagy hagyjam aludni?
2018. máj. 25. 13:02
3/8 anonim válasza:
Én kevesebbtől detoxikálóba kerültem, ott azt mondták, annyi volt a véralkohol szintem, hogy majdnem belehaltam, nem tudom csak rám akartak-e ijeszteni. Másnap délután is részeg voltam valamennyire
2018. máj. 25. 13:07
4/8 anonim válasza:
Ne ébreszd fel, hiszen mondtad, hogy nem tudod. Hívj mentőt.
2018. máj. 25. 13:13
5/8 anonim válasza:
Hazudsz. Ettől nem csak mélyen aludna, hanem vagy kórházban lenne már rég gyomormosáson vagy belehalt volna az alkoholmérgezésbe.
2018. máj. 25. 13:31
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem a fiatalok a bulikban többet isznak.
Milyen orvost hívjak, házi orvost vagy ügyeletest vagy kórházt hívjam fel?
2018. máj. 25. 13:42
7/8 anonim válasza:
A mentőket. 104
2018. máj. 25. 13:43
8/8 anonim válasza:
Amit leírtál az ha csak fél literes üvegekkel számoljuk a Jacket és a Jagert akkor is 16 feles 1 üveg bor és 3 üveg sör. Én 100+ kg vagyok Férfi és szokva vagyok a piával. Egyszer ittam meg ennyi idő alatt kb. ennyit csak bor nélkül, és kb. 6 órás emlékezetkiesésem volt és öntudatlanul hánytam, ha még a bort is megittam volna tuti eszméletvesztés. Ezek után nehéz elképzelni hogy egy az italhoz nem szokott lány ennyit igyon, de ha mégis akkor remélem hogy időben kiértek a mentők és nem lett nagy baj :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!