Whiskeyt kedvelő, gazdag férfinak milyet vegyek?
Ha gazdag és ismeri a whiskyt, körbe fog röhögni egy bármilyen Chivasszal.
Felmész a whiskynet.hu vagy talán még jobb, ha személyesen a Veres Pálné utcai üzletükbe és kérsz tanácsot. Csupa profi dolgozik ott, biztosan tudnak valami valódi különlegességet ajánlani, nem felcsicsázott blended szart, aminél a marketinget meg a csomagolást fizeted meg, nem a minőséget.
ma 08:14
Tudom, hogy csak a single malt az isten és semmi más, de én is ismerek olyat, aki bőven 100+ single maltot kóstolt már, köztük igen drágákat is, és ettől függetlenül lenyűgözte pl. a John Walker & Sons King George V. (Ez 4-500€ között mozog.)
Aki szerint a „blended szarnál” csak a marketinget meg a csomagolást fizetjük meg, az nem hozzáértő, hanem sznob. Persze egyes márkákra igaz, hogy szart se kapsz az árhoz mérten, de ez nem általánosan igaz a drága blended whiskyre.
Szerintem sem :)
Csak gondoltam így hátha könnyebb ajánlani valamit, mint mondjuk a söröknél a világos, meg a barna. De csak tippelek, tényleg nem iszom és nem is érdekelnek az alkoholok fajtái. De ha már kiadok egy kevésbé szerény összeget, akkor nem udvarias mosolyt, hanem igazi örömöt szeretnék látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!