Azt mondják, hogy a sörgyárakba csa úgy úszkálnak a patkányok a sörbe. Ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Csak túlzás az egész, vagy néha azért előfordul? Én egyébként szeretem a sört (nyáron), és amig a palackba nem találok patkányt vagy ürüléket, addig felettéb nem izgat. Esetleg valaki talált már ürüléket a sörben, vagy ez lehetetlenség? Ha elő is fordul vagy leszáll az aljára, vagy legalább annyira megszűrik, hogy az ne menjen át, gondolom.2018. ápr. 3. 11:24
1/2 anonim válasza:
Egyértelmű nem?
Végülis élelmiszert (?) állítanak elő, amihez semmi köze az áentéesznek meg a háacécépé-nek se.
2/2 anonim válasza:
Hülyeség. Zárt rendszer (dolgoztam sörgyárban). Régebben az üvegek mosásával lehetett probléma (asszonyok lámpáztak), de már automatizálva van az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!