Létezik olyan, hogy itt Magyarországon házilag készített narancspálinka?
Őszinte részvétem.
A tárgyhoz: nekem apám kb. 35 éve a Délkernél dolgozott.
Valahogy "hazakerült" pár zsák narancs, s (bár akkor ez még illegális volt), ő főzött belőle narancspálinkát.
Én akkor még kisgyerek voltam, így nem tudom megmondani, milyen volt, de a haverjai nagyon dicsérték.
Köszönöm neked is. A részvétnyilvánítást is.
Ezek szerint létezik. Azt gondoltam, ez valami pancsolt ital. Jó nagy korty volt, mert még mindig érzem. Mondjuk enni még nem tudtam ma semmit. Mielőtt oltanátok, már rég nagykorú vagyok.
Én nem oltalak, miért oltanálak, mindenki el tudja dönteni, hogy mit akar csinálni.
Mondjuk nekem személy szerint ez a megoldás soha, soha nem segített, bármi rossz vagy fájdalom is történt velem...
Nem is neked szántam. Neked csak megköszöntem, amit írtál. De van benne valami, hogy ez nem megoldás.
A lényeg, hogy létezik nem pancsolt narancspálinka. Nem szeretnék rosszul lenni mondjuk csak azért, mert ki tudja miből van.
Narancsról még nem hallottam házilag, ezért tettem fel a kérdést.
Ment a hasznos jel, köszi mégegyszer is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!