Melyik a jobb sör? A Kőbányai vagy a Heineken?
Én nem szeretem a Kőbányait. A Heinekent viszont jobban szeretem, mint a legtöbb sört. De mindenkinek más az ízlése, van, aki a kesernyés, van, aki az édeskés söröket szereti.
De szerintem egy igazi, házi kézműves sörhöz egyik sem ér fel.
Ízlés dolga. Szerintem nincs ilyen, hogy jobb vagy nem.
Én pl. szeretem a kicsit különlegesebb söröket, de egyébként nem vagyon nagy sörivó. A rendszeresen sört ívó ismerőseim meg szinte mind csak a sima, egyszerű, hagyomános lágereket szeretik.
Ezek közül én egyikért sem vagyok oda.
"Haverommal ezen vitázunk vagy 2 hete :D Szerinte a Kőbányai szerintem a Heineken"
De minek ezen vitázni??? Ezek szerint ő a Kőbányait szereti, Te meg a Heinekent. Nem is értem, miért kéne mindenkinek ugyanazt szeretni. Vagy miért kéne valakire a saját kedvencünket ráerőltetni.
Én egyébként azt szoktam csinálni, hogyha vendégeket hívok, hogy olyan italokat veszek, amiről tudom, hogy szeretik, és nem csak a saját kedvenceimet.
Tetszik nem tetszik,de a Kőbányainak semmi köze nincsen a sörhöz.Nézd meg mik az összetevők benne.Kukoricagríz mit keres egy sörben?
Ehhez képest a Heineken lényegesen közelebb áll egy átlagos iható láger sörhöz és kukoricadara sincs benne,plusz sör íze is van inkább.
Próbáld meg oda adni egy belga,vagy cseh sörivónak a lóbányait.Nem hiszem,hogy nagyon meginná azt.
https://www.youtube.com/watch?v=GclbngPxaP4
(Kőbányai sörteszt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!