Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A bacardit kiadják 18 év alatt?

A bacardit kiadják 18 év alatt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó: szerintem breezer-re gondolt :P
2010. jún. 9. 06:01
 12/15 A kérdező kommentje:

Én is az íze miatt iszom nem azért hogy minden árokba rókát kergessek..

Amúgy 14 vagyok és egy kis osztályparty lesz holnap bnőmnél és mivel nem akartunk erős piát ezért erre gondoltunk. Mert nem arra hajtunk hogy beba***unk mint állat hanem hogy jólérezzük magunkat és ennyi.

2010. jún. 10. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Jolerezni magadat gyumolcslevel meg kolaval is lehet:) Szerintem egyebkent akar a szuloket is megkerhetitek, hogy vegyenek nektek egy-egy uveggel, ha jofejek akkor bele fognak menni, es meg orulni is fognak, hogy nem a hatuk mogott isztok. 14 evesen ez mar belefer:)
2010. jún. 13. 19:35
 14/15 anonim válasza:
32%

utolsó:

14 évesen csak ez fér bele szted?o.O

én nemsokára leszek 14 és már megszámolni sem tudom hányszor kurtam be,am apám mikor megtudta őket akkor csak röhögött,

jöhet az off

2010. júl. 3. 22:32
 15/15 anonim válasza:

utolsó: Te egy akkora gyökér lehetsz hogy az már nem igaz az apád helyébe fel lógattalak volna egy fára és beléd eresztettem volna egy sorozatot hogy ilyen hülye vagy 14 évesen! Én a helyedbe inkább kussolnék nem pedig dicsekedni vele apád meg egy tahó kretén!

18/f

2010. dec. 30. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!