Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Svédkeserü fogyasztható...

A Svédkeserü fogyasztható alkoholként? Vagy csak gyógymódokra és kis mennyiségbe lehet inni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
hát az technikailag tinktúra, vagyis gyógynövény alkoholos kivonata...max úgy, mint ahogy az unicumot innád. egy kispohárral és semmi több.
2010. jún. 8. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem fogyasztható. simán. csak ne vidd túlzásba.
2010. jún. 8. 14:51
 3/7 Phoney ***** válasza:
Tinktúra lévén nagyon könnyen lehet, hogy túladagolható, nagyobb adagban / nagyobb rendszerességgel nem játszanék vele. Úgy is megárthat, hogy csak hónapokkal később veszed észre. (Pedig nem vagyok szívbajos én sem:)
2010. jún. 8. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a legdrágáb alkoholta vágysz, fogyaszd! De annyit nem ihatsz belőle, mint bármely töményből, tehát felesleges alkoholként számon tartani.
2010. jún. 8. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Gondolom azért egy felesell megihatok belőle?
2010. jún. 8. 19:03
 6/7 Phoney ***** válasza:
Elvileg nincs benne olyan növény, amiből egy felesnyi szeszbe fatális mennyiséget lehetne áztatni, és még fle is van hígítva (bár az angyalgyökértől lebambulhatsz egy kicsit), szóval egész jó esélyed van gond nélkül megúszni egy felest:)
2010. jún. 9. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer ittam belőle egy centet, másnap reggel 2 órára be kellett költözni a vécébe. Rá van írva, hogy enyhe hashajtó hatású...
2010. jún. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!