Mit csináljak, ha van egy dobozos söröm, de csak a felét szeretném most meginni?
Figyelt kérdés
A másik felét meg majd este meginnám, szóval nem hapokig akarom tárolni. Csak mit csináljak, hogy ne menjen ki belőle a buborék?2010. jún. 6. 12:49
1/8 anonim válasza:
öntsd át üvegbe, vagy folpackal próbáld meg lezárni.
2/8 anonim válasza:
Pezsgőnél beválik az, ha az üveg szájába villát teszel, így nem megy ki belőle a buborék. Lehet sörnél is jó, nem próbáltam még.
3/8 anonim válasza:
Hát mire itt válaszokat kapsz, már cseszheted;-)
4/8 anonim válasza:
folpack, rá egy kistányér és be a hűtőbe
uaz jó pohárba kitöltöttel is :-))
5/8 anonim válasza:
ha azt a kibontott sört eltárolod, hűtőbe teszed stb(...)
már nem lesz friss meg az íze is pocsék lesz.
6/8 anonim válasza:
sztem idd meg mindet mert 1gy fél doboz sör fél magába a gyomorba
7/8 anonim válasza:
16:46-os vagyok
Esetleg hívhatsz rá vendéget?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Végül is az történt, hogy megittam a felét, a maradékot meg a dobozban lefóliáztam és betettem a hűtőbe. De két óra múlva megittam. Csak az az igazság, hogy piszok lassan iszom, szóval ha én egyben meg akarnék inni egy doboz sört, akkor a fele már úgyis megdöglene.
2010. jún. 8. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!