Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek mennyi kell, hogy...

Szerintetek mennyi kell, hogy kiüssön?

Figyelt kérdés
Szoval 18 éves fiú vagyok, és szilveszter este megyek egy buliba. Házibuli, tehát csak egy féle ital lesz, vodka. És a kérdés az, hogy hány deci 75,5%-os vodka ütne ki egy korombeli fiút? Tudom, hogy változó, de akinek van tapasztalata erről, az írja már le! Köszi

2017. dec. 28. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
1 deci, és fejre állsz.
2017. dec. 28. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet megmondani, de negyed liter a legtöbb embert kiütne, azt hiszem (ismerős srácnál fél liter okozta ezt, de normál töményből, nem ilyen brutálisból). Sokunknak persze jóval kevesebb is elég. De helyzetfüggő is. Én néha megérzek egy feles tokaji aszút vagy egy sört (nyilván csak alig), de volt, hogy negyed liter sima tömény nulla hatást okozott.
2017. dec. 28. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Milyen vodka az ami 75,5%-os?
2017. dec. 29. 08:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet a detoxban ébredsz lehet alig érzed meg... előbb lehet lottót megjósolni, minthogy azt megmondani, hogy egy emberre kor meg nem alapján hogy hat az alkohol.
2017. dec. 30. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:

A vodka 40%-os, nem 75. Még az abszint sincs annyi :D

Tényleg nem igazán lehet megmondani. Az is lehet, hogy 2 felestől kifekszel, de az is lehet, hogy 2 deci után még mindig józan vagy.

Az 1dl becslés első piálásra általánosságban nekem reálisnak tűnik.

2017. dec. 31. 06:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!