Ki mennyi alkoholtól lesz részeg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 16:41
1/16 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Például hogy ettél-e előtte, mennyire vagy fáradt. De engem például két üveg sör előbb megüt néha mint 4 feles pálinka:D Ja, lány vagyok, 20
2/16 anonim válasza:
Hű nálam ez nagyon változó. Volt, hogy 3 abszint, 4 vodka és egy pina colada után még egyáltalán semmit nem éreztem, de olyan is, hogy 4 sörtől már rókáztam... :S de egyszer pl. 3 sör, 1 üveg pezsgő, 2 dupla whiskey, 1 kávélikőr és 2 tequila után jött a VUK... 21L
3/16 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom ha nem eszel hamarabb meg üt a pia de hogy ki menyitől érzi meg?Én mondjuk fél liter vodkától vagy egy kicsit kevesebbtől attól függ
2010. jún. 3. 17:01
4/16 anonim válasza:
ez nálam is elég változó.nekem álltqalába nem kell sok:) 3-4 üveg sört már megérzek
5/16 anonim válasza:
Én ha sört iszok az valahogy(sztem a bubik miatt) jobban megüt mintha feleseznék. Átlag bulin 2-3 sör és egy vodka-cola után érzek már valamit.
6/16 anonim válasza:
Nekem a sör nem árt (5-6 üveg). Nyáron volt, hogy haverokkal sörmaratont tartottunk. 2 napig minden órában meg kellett inni 1-3 sört, napszaktól függően. Második nap végére már mindenki érezte.
Ha csak egy fajtát iszok, abból sok kell, hogy lerészegedjek, ezért szoktam keverni. Sör, bor, pálinka, tequila, whisky, kísérő, agancsos kóla.
7/16 anonim válasza:
nincs annyi :D csak nem annyi pia, hanem pénz xd
8/16 A kérdező kommentje:
az biztos pénz is kell drága a pia:Dxd
2010. jún. 4. 21:30
9/16 anonim válasza:
Miből mennyire van szükség hozzá?
sör: 7-10
vadász: 5 vagy inkább 8 litertől már biztosan
pálinka: 1 üvegtől elájulsz és hánysz
Ennyit tudok, ajánlom a LA FIESTA nevű bort, mivel 300 Ft-ba kerül és jobb mint a csöves, műanyagpalackos bor, annál bármi jobb.
10/16 anonim válasza:
5-6 üveg sör és kb 0,5 liter jéger. olyankor már nehezen jönnek az értelmes szavak, meg van hogy besikerül a stabil hanyatfekvés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!