Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek melyik a jobb pezsgő?

Szerintetek melyik a jobb pezsgő?

Figyelt kérdés
BB-ben gondolkodok mindenképp édes kellene.Az édesen gondolkodom meg a Rosen. Melyik a jobb? Meg a félszáraz és az édes között különbség ? Bocsi nem ertek hozzá
2017. dec. 18. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Amit kérdezel, az kifejezetten egyéni ízlés kérdése.

Olyasmi, mintha azt kérdeznéd, hogy melyik a finomabb az eper, vagy a szilva? Ki ezt szereti, ki azt.

Én személy szerint a muskotályos pezsgőt szeretem, ami édes és finom íze van.

Bár nem vitatom, hogy ez az igazi pezsgőszakértőknek lehet, hogy nem eléggé elit.:)

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 18. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az édeset vedd, de abból se a simát hanem az illatosat (rá van írva) sokkal finomabb mint a sima édes.
2017. dec. 18. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

2-esnél a pont.

Édes legyen, és muskotályos.

Az a nyerő.

2017. dec. 18. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

BB-ből ha édes kell, és jó, akkor Arany cuvée.

Esetleg Spumante.

2017. dec. 19. 04:38
 5/5 anonim válasza:
Hungària Irsai Olivèr doux 1400Ft leàrazva az auchanokban ès nagyon finom. Ezzel nem nyùlsz mellé ha persze hajlandò vagy kicsit többet ràszànni.
2017. dec. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!