Forralt borba vaníliaaroma helyett használhatok vanilincukrot?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 15:06
2/8 anonim válasza:
A forralt borba egyaltalan nem kell vanilia! Elolvashatnal nehany recepturat.
Amugy is tok mindegy, hogy aroma vagy krisztalyvanilin, kamu mindketto!
3/8 A kérdező kommentje:
egyrészt ha már annyira utánanéztél láthattad volna hogy több receptnél is belerakják, másrészt tisztában vagyok vele hogy kamu de a válaszod leszóló jellegén kívül érdemi információt nem tartalmaz, kár volt ideböfögni. tipikus példája hogy hogy húzd le a százalékod ha foglalkozol ilyesmivel bár én sosem foglalkoztam vele de ilyen "válaszokra" jogosan nyomok negatívat
2017. dec. 15. 17:42
4/8 anonim válasza:
Nem bofogtem semmit kishaver, valaszoltam: nem kell bele vanilia!
Ne legyen nagy szad ha meg ehhez is hulye vagy!
5/8 anonim válasza:
Ja es, hogy milyen negativat nyomsz az nagy ivben lekakalom :)
6/8 A kérdező kommentje:
de igen azt csináltad, és úgy tűnik szeretsz agresszorkodni is. tudod mit? felőlem hiheted magadat a legokosabbnak :)
2017. dec. 15. 17:58
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
A vanilin (vaníliaaroma) vegyazonos a természetes vaníliaaromával. Amúgy ha ez valakit megnyugtat elárulom hogy a vanilint se kőolajból csinálják, hanem tölgyfából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!