Tudnátok olyan bort ajánlani, amit ajándékba adhatnék és jófélének számít? Én nem vagyok otthon a kérdésben.
tegnap vettem teszkóban akcióban fél literes 5 puttonyos tokaji aszút. 3 ezer volt a szokásos 5 helyett.
nem vagyunk nagy borosok de legtöbbször ezt vesszük. érezni benne hogy szőlőből van nem pedig aromából.
van még valami finom magyar gyümölcsbor de majd megirom ha eszembe jut
@15: A bortársaság csak egy forgalmazó, és igen, félreírták az oldalukon. Ahogy említettem, 45g/l-től minden bor az édes kategóriába esik, a többi paraméterétől függetlenül. Egy 60g/l cukortartalmú bor bőven édes.
De ha már felhoztad, a "gyártó" (valójában termelőnek hívjuk) helyesen, édesként tünteti fel a honlapján:
Nem tudok erre mit mondani, te nyilván jobban értesz hozzá mint én, aki képes vagyok egy Bortársaság kiírását igaznak elfogadni egy 6-7ezerFt/l-es bor esetében.
Legyen igazad, ezen nem múlik semmi, mert a Kérdező úgysem emellett döntött, én meg mostanában nem veszek bort ajándékba.
@17: Felesleges ezen így rugóznod, simán félreírta a bortársaság, a legjobb helyen is előfordul. A termelő honlapját is belinkeltem, ott láthatod, hogy édes, gondolom te is elhiszed, hogy ennyit tud a saját boráról. Na meg a besorolási szabályt is leírtam. De ha elmész egy bortársaság boltba, akkor megnézheted a saját szemeddel is, ott lesz a hátcímkén, hogy édes. Ha érdekelnek a borok, akkor egyébként érdemes az édességi kategóriákat tudni fejből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!