Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi csinaljak, hogy ne rugjak be?

Mi csinaljak, hogy ne rugjak be?

Figyelt kérdés
Holnap rovidital kostolora megyunk a barataimmal, sajnos nekem gyorsan meg art a pia. Igaz, hogy mindenbol csak 2 cl-ert kapunk, de mar egyet is beerzek, nem hogy tobbet. Mivel tudnam kihuzni az este vegeig , hogy ne rugjak iszonyat modon be? Igyak kozbe sok vizet, vagy mar reggel kezdjek el sokat enni? Vagy milyen tippeket tudtok?

2017. nov. 30. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Elvileg, ha ivás előtt megeszünk valamennyi vajat vagy más zsiradékot akkor a segít.
2017. nov. 30. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Barmit eszel ivas elott, az segit ... de az sem rossz ha felfogod, hogy nem kell mindent meginnod, a kostolas nem sok kicsi iszogatas, hanem csak kostolas.
2017. nov. 30. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Mit*

Csak ugy magaban?

2017. nov. 30. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lenyeg, hogy zsirosat egyel, hanem, hogy egyaltalan egyel.

Ha csak iszol, az agyad tudja ezt es tok nyitva van a gyomorszalyad, a folyadek ilyenkor mertektelenul jut a szervezetbe.

Ha eszel valamit, az agyad felfogja, hogy nem folyadek hanem szilard tapanyagot nyeltel le, beszukuk a gyomorszaj, hogy az emesztesnek megfeleloen engedje csak at a kajat, ekkor a pia is lassabban szivodik fel.

2017. nov. 30. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Idejét múlt a válaszom, de azért csak írok.

Én 1,5 éve nem voltam részeg, mert elegem lett belőle, hogy minden rendezvényen, bulin, össze jövetelen elvárják, hogy igyak. Elegem lett abból, hogy hülyét csinálok magamból.

Vagy uralkodj magadon és csak keveset igyál, vagy egyél előtte. Üres gyomornál a pia egyből a vékonybélbe jut és gyorsan felszívódik.

2017. dec. 2. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A kóstoló úgy zajlik, hogy egy kicsit a szádba veszel, ízlelgeted, aztán kiköpöd egy oda készített "kukába" (nem tudom minek hívják). Fizikailag lehetetlen, hogy ettől berúgj.
2017. dec. 2. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem ,,hivatalos” kostolon voltunk. :)

Koszonom a valaszokat!

2017. dec. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!