A "2 dekás" kis piás üveget visszaveszik valahol Budapesten?
Nem. Dobd ki.
Amelyik üveg visszaváltható, annak a címkéjén szerepel. Amikor megveszel visszaválthatós üveges italt, betétdíjat számolnak fel eleve.
Az Árkád Interspar-ja mellett tegnap néztem a visszaváltó automata árait, mintha visszavennék a 0,2l töményes üveget 10 forintért, úgy rémlik.
#3 a sörösdobozokat darabja 2 forintért veszik vissza (kivéve acél doboz pl Argus), ne beszélj hülyeséget.
3-as vagyok.
4-es, látom, te is győri vagy, mint ahogy én. A kérdés nem erre irányult, a szelektívtől tudom, hogy kiszedik a sörösdobozokat és leaadják.
A két dekás üveget még mindig nem értem, az nem a 0,2 l-es. A kérdező tudna rá válaszolni, de felszívódott.
Aha, értem. Hát azt nem tudod értékesíteni. Ha lehetne, szerintem még meg is gazdagodnál. Tényleg rengeteg van belőle eldobálva mindenhol.
De már írtam, asszem kettes válaszomban.
Ó, a jó öreg Tüske! Te is vagy kollégista vagy, vagy szegény.
Én Budapesten nem tudok helyet, ahol pénzért váltanák sajnos. Szelektív hulladékgyűjtőbe persze tökéletes, ha van a közeledben ilyen, oda dobd. Viszont a La Fiesta üvegeit a legtöbb kisboltban visszaveszik, (sajnos) tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!