Mennyiért vetted életed legolcsóbb sörét?
Figyelt kérdés
Hol, és milyen sör volt az?2010. máj. 28. 19:29
1/8 anonim válasza:
35ft / korsó, annak idején zsombón, egy kocsma 35.ik születésnapján ez volt az akció !:D
2/8 anonim válasza:
én 140ért egy falunapon.. 80%ban víz, 20%ban sör. ennek tetejében a sörök közül is vmi alja... fél korty után odaadtam egy alkesznek, aki örömmel bevágtaXD
3/8 A kérdező kommentje:
Hát a 140-et kicsit én soknak érzem, ha legolcsóbbról beszélünk. :D Annál a Balatoni Világos meg a Kanizsai is olcsóbb (70 ft körül+üveg), bár igaz, hogy csak 3%, de mégsem olyan, amit írtál.:D
2010. máj. 28. 19:37
4/8 anonim válasza:
45 cent volt ebből 25 cent a visszaváltható doboz.tehát 20 centért.olyan is volt.többet nem veszek.
5/8 anonim válasza:
1968-ban Szegeden a Tiszavirág zónázóban ittam egy pikoló/2dl/ kőbányait. 2Ft 10fillér volt akkor az ára.
Igaz, a korsó/5dl/ is csak 3Ft 50fillérbe került.
6/8 anonim válasza:
1.5o Ft volt,ami 1,5 literes csatos üveggel áűrusitatták és az üveg került 3.5o Ftba. Egyébvként 1.5 l-es volt ez az 5o-es években még volt.
7/8 anonim válasza:
Én egyszer ittam egy Balatoni Világost, 69+üvegért. Többet olyat nem iszok.
Viszont nyáron ittam 109+üvegért Sárkányt, és az egészen iható sör.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!