Másfél deci pálinkától be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 00:24
1/14 gnoomage válasza:
Kétlem. Esetleg, ha sokkal soványabb vagy mint az átlag, nem eszel rendesen + első ivás + még fáradt is vagy, talán. Bár ha első, akkor placebo hatás is benne lehet.
2/14 anonim válasza:
Ha nem eszel egész nap, akkor esetleg kicsit be csíphetsz tőle.
3/14 anonim válasza:
Nehezen (igen komoly feltételei vannak, kis testsúly, érzékenység, éhgyomor...), de annak kom), de határozottan érezhető.
Ezt normál pálinkára értem, ha valaki valami extrém erőset főz, az más.
4/14 anonim válasza:
Grrr, bocs, rosszul töröltem s amúgyis kiegészítendő. Szóval:
Nehezen (igen komoly feltételei vannak, kis testsúly, érzékenység, éhgyomor...), de határozottan érezhető lehet. Van, hogy sokkal többet sem érez meg valaki.
6/14 anonim válasza:
Be.Ha mondjuk 60%-os és gyorsan megissza az ember, akkor igen.
7/14 anonim válasza:
Én az 51 kilómmal tuti berúgnék tőle.
8/14 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Én nem bírom az alkoholt, nagyon kevés is megárt, úgyhogy én berúgnék ennyitől.
9/14 anonim válasza:
ennyitől én is, mert nem iszok pálinkát és 62 kg vagyok :D
10/14 anonim válasza:
Én elég sovány vagyok, de nem szoktam berúgni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!