Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem üt már be a pia?

Miért nem üt már be a pia?

Figyelt kérdés

Tegnap megittam 8 whiszki kolat 2 vodka narancsot meg vagy 1 dl vodkat tisztan és nem tudtam berúgni csak egy kicsit éreztem , de az is elszállt .. most ez mi??

Régen egy sörtől meg egy whiszki kólától berúgtam...

Ja és az lehet hogy a sörtől elkezdek szédülni ? Mert abból nekem elég 1 és már szédülök

19/f

2017. szept. 24. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha egy sörtől már szédülsz akkor már egy sörtől berúgtál.
2017. szept. 24. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szedulok csak mar erzem igazabol..

De ez csak sornel van csak azt nem birom valamiert

2017. szept. 24. 11:11
 3/4 anonim válasza:
Hallod én is 19/f vagyok és pont ugyanígy jártam. Egyik este összesen fél liter finlandia vodkát ittam meg és nemhogy nem rúgtam be de mégcsak nem is kezdtem bódulni. Ismerőseim azt mondták ez a finlandia miatt van, mert az nem üt be valamiért másnak sem. Érdekes. Egy sört ha éhgyomorra megiszok már megérzem. Nem rossz értelemben persze csak kicsit jobb kedvem lesz tőle, pedig nem vagyok egy cingár alkat, 185 centi mellé 90 kiló.(Testépítés)
2017. szept. 27. 15:25
 4/4 anonim válasza:
Még annyi, hogy azt is vedd figyelembe, hogy 19 évesen a régen azt jelenti, hogy gyerek voltál, testtömeged és a szerveid működése is változhatott némileg.
2017. szept. 27. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!