Vannak "nem borízű" borok?
A bor egy borízű műfaj.Egy jó bor borízű.
Ihatsz esetleg édes pancsokat vagy desszertborokat, de ha minőségiek, azok is borízűek.
Nekem pont az édes borok, Tokajik azok, amik nagyon borízűek.
Egy könnyű olaszrizling inkább olyan, mint egy üdítő. Én azokat szeretem. De száraz fehérből van több fajta is, ami eléggé könnyű, kissé jellegtelen.
Vagy pl. rosékban is vannak nagyon üdítőek. Főleg fröccsnek.
Egyszerű, ne igyál bort. Én sem iszom meg. Bármit kóstoltam, számomra pocsék. Voltam 1-2 pincészetben, ahol állításuk szerint a minőségi borokat kaptam kóstolóba. Mondjuk úgy, felfordult tőlük a gyomrom.
Azt nem értem,. ha neked nem jó, miért akarod még is inni??
Értem, megfelelési kényszerből iszod a bort. Én, simán megiszok egy korsó vizet, még körülöttem boroznak, söröznek.
Ép így vagyok a húslevessel. Isten nincs aki kedvéért megegyem.
"bor fangay" :D
Én is nagyon "boros" vagyok, de a legjobb barátom egyáltalán nem iszik alkoholt, de ő semmilyen alkoholfélét...És én soha nem tukmálom, ez így normális. Sajnos sok körben tradíció a tukmálás, naa csak egy feles. Kamuzd azt, ha nagyon erőszakosak, hogy nagyon fáj tőle a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!