Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vannak "nem borízű" borok?

Vannak "nem borízű" borok?

Figyelt kérdés
Utálom a bort, maximum csak fröccsben tudom inni, de akkor meg sokan lenéznek, gyakorlatilag suttyónak titulálnak magukban. Egyszer ittam édes furmintot annak szőlőlé íze volt, ilyenekre lennék kíváncsi.
2017. aug. 21. 12:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A bor egy borízű műfaj.Egy jó bor borízű.

Ihatsz esetleg édes pancsokat vagy desszertborokat, de ha minőségiek, azok is borízűek.

2017. aug. 21. 12:38
 2/14 anonim válasza:
csucsu :D
2017. aug. 21. 13:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a bort, de a tokaji aszút meg a jégbort édességük miatt egyszer egyszer meg bírom inni
2017. aug. 21. 13:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az édes borok, Tokajik azok, amik nagyon borízűek.

Egy könnyű olaszrizling inkább olyan, mint egy üdítő. Én azokat szeretem. De száraz fehérből van több fajta is, ami eléggé könnyű, kissé jellegtelen.

Vagy pl. rosékban is vannak nagyon üdítőek. Főleg fröccsnek.

2017. aug. 21. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Jégbor,aszú.
2017. aug. 21. 15:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, ne igyál bort. Én sem iszom meg. Bármit kóstoltam, számomra pocsék. Voltam 1-2 pincészetben, ahol állításuk szerint a minőségi borokat kaptam kóstolóba. Mondjuk úgy, felfordult tőlük a gyomrom.

Azt nem értem,. ha neked nem jó, miért akarod még is inni??

2017. aug. 21. 15:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Jogos érv hogy ne borokat igyak, de az egész haveri köröm meg a családom bor fangay, mindig azt kell inni.
2017. aug. 21. 19:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Értem, megfelelési kényszerből iszod a bort. Én, simán megiszok egy korsó vizet, még körülöttem boroznak, söröznek.

Ép így vagyok a húslevessel. Isten nincs aki kedvéért megegyem.

2017. aug. 21. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"bor fangay" :D

Én is nagyon "boros" vagyok, de a legjobb barátom egyáltalán nem iszik alkoholt, de ő semmilyen alkoholfélét...És én soha nem tukmálom, ez így normális. Sajnos sok körben tradíció a tukmálás, naa csak egy feles. Kamuzd azt, ha nagyon erőszakosak, hogy nagyon fáj tőle a hasad.

2017. aug. 21. 23:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Én ha nem akarok meginni valamit mindig azt mondom, hogy vezetnem kell/ megyek dolgozni és nem lehet/ gyógyszert vettem be. Amúgy ha meg már rátaláltál az édes furmintra akkor idd azt.
2017. aug. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!