Soha nem ittam még alkoholt, de valahol el kellene kezdeni, hogy ne üssön be az első adandó alkalomkor. Tobbi lenn?
Figyelt kérdés
Soha nem ittam még röviditalt, pár korty sört illetve bort ittam életemben. Úgy érzem, lassan17 éves vagyok úgyhogy óvatosan jó lenne kipróbálni, hogy hat a szervezetemre. Hogy érdemes elkezdeni? Az osztálytársaim mindenáron meg akarnak egy felest itatni velem de nem tudom jó ötlet e. Van ahol azt olvasom, annyi meg sem kottyan, van ahol azt írják igen. Tudom számít, hogy milyen fajta vagy hogy milyen napszakban iszom, de örülnék, ha írnátok.2017. aug. 18. 10:29
11/14 anonim válasza:
koccintáskor csak 1-2 kortyot iszol, és le van tudva. jó dolog antialkoholistának lenni, csak mivel Mo. nagy része alkesz sokan furán fognak nézni rád.
12/14 anonim válasza:
Probald meg ha akarod. Valassz valami gyengebb rovidital olyan 30-35% korul es ne igyal 2-nel tobbet belole. A poharat is 3-4 nekifutasra idd ki es valoban igyal melle valami soft drinket. Ne keverd massal ( sor, bor). Ha 2 feles utan fel ora mulva is jol vagy, akkor semmi baj. Rajtad all, hogy folytatod-e. De vigyazz az alkohol csele, egyszer csak letagloz. :-) Utolaso ilyen elmenyem par evvel ezelott mikor Montenegroban eltem a helyiek abszintet rendeltek es cikiztek, hogy a magyar ugysem tud 2- nel tobbet meginni. Tudtam, hogy fel ora mulva indulunk. Igy mondtam nekik ok, akkor legyen 5. Azt kb 20 perc alatt lekuldtem, majd mondtam a baratomnak most azonnal indulas. A kocsmabol meg egyenesen ki tudtam menni, de a kocsiba mar o segitett be... ( o vezetett). Onnan kezdve volt respektem a helieknel :-) Ne probald utanam csinalni! lenyeg: lassan igyal es vagy kozbe igyal alkoholmenteset, de a legjobb ha kozben eszel valamit...
13/14 anonim válasza:
Én sem iszom soha alkoholt még szilveszterkor sem .
Ha nem akarsz nem iszol ,max belekostolsz és otthagyod anyitol amenyi egy korty pezsgő attol nem lesz bajod.se szilveszterkor se más alkalmakor.
14/14 anonim válasza:
Szerintem ha feltétlen bele akarsz vágni, akkor indíts egy vodkanarival vagy Bacardibreezerrel, aminek tömény az alapja üccsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!