Phoney kérdése:
Miért olcsóbb a pezsgő, mint a bor?
Figyelt kérdés
Pezsgőből olcsóbban lehet minőségit kapni, mint borból...miért?2010. máj. 24. 16:48
2/5 A kérdező kommentje:
Hát...igazából pont ez a kérdés... a 600 Ft-os pezsgő szerintem messze jobb, mint a 600 Ft-os bor.
Vagy tényleg ennyivel többen szeretik a bort?
2010. máj. 24. 17:14
3/5 anonim válasza:
én pezsiből tényleg csak a minőségit iszom meg, míg borból az olcsóbb is izlik. persze abból is a drágább a jobb, de az olcsót is szeretem.
4/5 anonim válasza:
Ezt cáfolnám. Miután egy minőségi pezsgő 2000ft-nél indul még bort 700-800 nagyon jót kapsz. JA és nem a Dy Angeloból kell ki indulni, Asti pezsgők is 2000ft-ék pedig azok csak közepes minőségűek.
U.i.: Vendéglátós vagyok
5/5 A kérdező kommentje:
hmm rendben, megkóstolok már egy komolyabb pezsgőt, hogy felfogjam, miről van szó:) Mert 800-ért még egy bort sem találtam Nagyon Jónak.
2010. máj. 27. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!