Romániában fóliát kell tenni a dobozos sörre, vagy miért van?
2017. jún. 26. 14:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem tetszik, hogy van rajta. Egyfajta igényesség a gyártótól, sokkal tisztábbnak érzem a tetejét, ahol inni szokták.
2/5 anonim válasza:
Mindenhol ezt kéne. Nem pedig az, hogy mire megveszed rengeteg ember összetapogatja előted.
3/5 anonim válasza:
Kellene biztos nem kell, mármint tuti nem előírás, legalábbis egy éve nem volt, mert akkor vettem náluk pár fajtát, és azokon nem volt. Persze nem ilyenek voltak, hanem Ciuc, Ursus, Silva Dark meg a temesvári, amit nem tudok leírni románul. :D
4/5 anonim válasza:
Nem kötelező, csak az Albacheren meg a Dorferen van. Más román sörön én se láttam. Amúgy érdekes, mert ez a 2 márka pont nem olyan jó minőség, elég olcsók is. A nevesebb román sörökön mint pl. Timisoreana, Bergenbier, Ciuc, Golden Bräu nincs ilyen fólia. Pedig egyébként szerintem is jó lenne, akár itthon is bevezetni. Higénikusabb lenne az biztos.
5/5 anonim válasza:
Én csak ezen a két sörön láttam foliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!