Hogyan csússzon jobban a vodka?
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy fél literes royalt, ami alapból szerintem szar vodka. Nem kevertük semmivel, mivel lehetne élvezhetőbbé teni, ha esetleg legközelebb is csak azt tudunk inni?2017. jún. 20. 22:02
11/12 anonim válasza:
Mondjuk én alapból ellene vagyok a keverésnek, szerintem még a vodka is tisztán jó, de ettől függetlenül 10 éve nálunk főleg lányok esetében volt egy olyan módszer, hogy egy tál gumicukrot áztattak be vodkába. Elég erőteljesen beszívja. Aztán azt eszegették.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom miért huztak le a szörpös válaszom,keress rá elég elterjedt és nagyon finom is. Ráadásul az édes miatt üt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!