Ha a sör (alkoholmentes) lejárt 04.29-én azt még megihatom?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 09:50
1/8 anonim válasza:
Elég régen volt már 04.29. Szerintem ne idd meg. Bajod nem sok lesz tőle ha megiszod max.fosni fogsz de lehet az sem. De én a helyedben nem innám meg.
2/8 anonim válasza:
Maximum az élvezeti értékéből veszített ennyi idő alatt. A helyedben kinyitnám, megszagolnám, megkóstolnám, ha rossz, kiönteném, ha jó, meginnám. Hogy semmiféle bajom, betegségem, ételmérgezésem, fertőzésem, fosásom, gyomorrontásom nem lenne tőle, abban biztos vagyok. Nincs olyan kórokozó, baktérium, vírus, akármi, ami egy pasztőrözött sörben fél évig nincs jelen, majd a lejárat dátuma utáni napon hirtelen megjelenik, és elkezd szaporodni.
3/8 Phoney válasza:
Ha nincs gusztustalan szaga-íze, akkor egész nyugodtan.
4/8 anonim válasza:
Viszont az élesztőbaktérium hasmenést okozhat.
5/8 A kérdező kommentje:
Megszagoltam, megkóstoltam, nem volt jó íze,kiöntöttem
2017. jún. 20. 13:01
6/8 anonim válasza:
Mondjuk, az alkoholmentes sörnek alapból is szar íze van, szóval ez alapján nehéz eldönteni hogy megromlott-e :D
7/8 anonim válasza:
Alkoholmentesnél kevésbé lehet átlépni a lejáratot mint a simánál.
8/8 anonim válasza:
Vannak nagyon finom alkoholmentes sorok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!