Mi lenne ha ezek közül egyet kiválasztva, meginnék egy pohárral?
A közvetlen hatás pont ugyanaz lenne, mintha ha ilyen alkoholtartalmú röviditalokból innál meg egy ugyanannyit. Ha esetleg szénsavasak (a fagysűrített sörök nemtom azok-e), akkor a „fénnyel” (szódásszifonba töltött vodkával) analóg a hatás, vagyis sokkal gyorsabban ütne.
A másnaposságban is lehet különbség, mivel ezek ugye nem desztillált (ezáltal finomított) italok, hanem csak fagysűrített sörök, ami felér azzal, mintha előpárlatos töményszeszt innál, szóval berúgni tőle nem biztos, hogy a legjobb ötlet.
Brewdogtól a Tactical Nuclear Pingvint kóstoltam, nekem nagyon nem jött be, mondom ezt úgy, hogy szeretem a Brewdog cuccait, de ezt egyszerűen nem tudom sörként kezelni, inkább olyan volt, mint valami fura whisky, pedig nyitott vagyok a sörforradalom kísérleteire, a komplex belga ale-ekre, lambicokra, de ez... amúgy úgy emlékszem, nem volt szénsavas, vagy csak nagyon-nagyon minimálisan. És nem úgy értem, hogy mint általában a felsőerjesztésű sörökben kevesebb van, mint a lagerekben, hanem ha volt benne, akkor tényleg nagyon minimális.
Hogy ha te innál, mi lenne? Ízügyileg még inkább nem tudnád hová tenni őket, valszeg semmilyen ale-t sem ittál, nem hogy egy "normál" RIS-ot, amúgy meg valszeg igen hamar csúnya vége lenne a dolognak, egyik haverom például azt is nagyon jól tudja tapasztalatból, hogy még akár a Trappistes Rochefort 10-essel is vigyázni kell... hát még akkor az ilyenekkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!