Mennyi vodkat mennyi fantaval kell keverni ugy, hogy usson, de ne haljak meg tole?
Szerintem semennyit, semennyivel.Ha vodka narancs, akkor legyen legalább a narancslé normális.Ne az a sz.ar fanta.
Én egy 2 literes flakonban szoktam keverni.Fél liter vodka egy liter narancslé (100%-os) ,fél liter szénsavas ásványvíz vagy szóda.Így könnyen,gyorsan iható lesz.Akár rosszabb fajta,olcsóbb vodkából is.S nem nagyon okoz másnaposságot.Van,hogy ezt a 2 litert megiszom kb.fél óra,vagy még kevesebb idő alatt.
(Ha ennyi idő alatt megiszod "ütni" fog.Nem számít,hogy viszonylag gyenge a keverék.)Véleményem szerint egy (nem alkoholista)embernek ennél nem is nagyon kell egyszerre több.
5-ös! Fél liter vodka fél óra alatt!
Itt senki sem szereti/becsüli magát egy kicsit se? Gondoljatok már a májatokra, és hogy még sokáig szükség lesz rá! Nem akartok negyvenévesen debil és ronda emberi roncsok lenni, ugye? Azért most is tenni kell valamit. Tényleg olyan elviselhetetlen itt mindenkinek az élete, hogy "ki kell ütni" magát, hogy ne tudjon róla?
Gyere át, majd megütlek, hogy érezd a mértékét. És majd azt is találd ki, hogy mi a fenéből fogod hátralévő életedben megvenni az alkoholt magadnak, hogy ideje korán megd...lj.
De nem is kell egészségesen élni az ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!